<p>Het mooie complex van de Tennis Vereniging Denekamp</p>

Het mooie complex van de Tennis Vereniging Denekamp

(Foto: )

Maak ook kennis met tennis!

DENEKAMP - De Tennis Vereniging Denekamp organiseert de komende tijd weer diverse activiteiten. Op 28 augustus starten zij het nieuwe seizoen met onder meer een gezellige barbecue voor de leden. Maar ook voor wie graag kennis wil maken met deze sport is er het nodige te beleven.

Op zaterdag 4 september is er het Jonge Bikkels Toernooi. Iedereen tussen de 18 en 28 jaar oud kan meespelen; lid of niet, ervaren of onervaren, talent of kluns. Er zullen wedstrijdjes gespeeld worden in duo’s. Ook al heb je nog nooit een bal raakgeslagen, dit toernooi is ook voor jou! Er wordt namelijkgespeeld in drie categorieën:? onervaren,? beetje ervaren en? meer dan drie jaar tenniservaring. Natuurlijk mag ook bij dit toernooi de overheerlijke BBQ niet ontbreken. De inschrijfkosten bedragen 15 euro per persoon. Opgeven kan via 06-28082692. Alleen toegang op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie.

Op zondag 5 september is er het ‘Maak Kennis met Tennis ouder-kindtoernooi. Kinderen tussen de 5 en 12 jaar kunnen spelenderwijs leren tennissen onder goede begeleiding. De instructie duurt van 10.00 tot 12.00 uur, daarna is het ouder-kindtoernooi. Kijk ook op: www.tvdenekamp.nl voor meer informatie over deze en andere activiteiten van de vereniging.

Meer berichten