<p>Er is genoeg te doen tijdens het open huis van Kaliber Kunstenschool,</p>

Er is genoeg te doen tijdens het open huis van Kaliber Kunstenschool,

Kom naar open huis bij Kaliber Kunstenschool

TUBBERGEN/OLDENZAAL - Kaliber Kunstenschool maakt er aan het start van het schooljaar weer een (veilig) feestje van. De locaties aan de Sparstraat 152 in Oldenzaal en De Delle in Tubbergen worden omgetoverd tot muzikale en creatieve plekken waar iedereen van harte welkom is.

“Tussen 13.00 en 15.00 uur krijg jij de tijd om langs alle docenten te gaan, te luisteren naar hun instrumenten en verhalen en te genieten van optredens”, zo laat een woordvoerder van Kaliber weten. “Ook kun je zelf creatief aan de slag.”
In Tubbergen slaat Kaliber de handen ineen met Kunstschool Alding, die sinds 2011 teken- en schilderlessen voor kinderen en volwassenen verzorgt. “In het atelier staan docenten klaar om je te voorzien van alle informatie en inspiratie.” Wie tijdens het open huis iets heeft gevonden, dan kan men ter plekke twee gratis proeflessen aanvragen.
Om het voor iedereen veilig en leuk te houden hanteert Kaliber een maximumaantal bezoekers, zodat er onderling anderhalve meter afstand gehouden kan worden. “Reserveer je plekje van tevoren door je aan te melden en een tijdslot te kiezen. Je mag ook aan de deur reserveren, maar dan kan het zijn dat je even moet wachten.”

Het open huis in Tubbergen vindt plaats op 28 augustus van 13.00 tot 15.00 uur en Oldenzaal op 4 september van 13.00 tot 15.00 uur.

Aanmelden kan via: www.kaliberkunstenschool.nl/openhuis

Meer berichten