Genieten voor de culinaire liefhebber: het Zwijn en Wijn Festijn op zaterdag 4 september bij Boer'n Bistro 't Peuleke in Rossum
Genieten voor de culinaire liefhebber: het Zwijn en Wijn Festijn op zaterdag 4 september bij Boer'n Bistro 't Peuleke in Rossum Foto: Shutterstock

De veerkracht van Roelina en Gerhard: geniet bij ‘t Peuleke

Algemeen

ROSSUM - Je moet wel over de nodige veerkracht bezitten om de tegenslagen van de achterliggende perioden te overwinnen. Langdurige sluiting door de coronamaatregelen, en ernstige waterschade door een breuk in de waterleiding. Je niet laten ontmoedigen en veerkracht tonen dat is de slogan van Roelina en Gerhard ten Hove. Vandaar dat ze u aankondigen en uitnodigen voor de eerste zomer/najaar activiteiten bij Boer’n Bistro ‘t Peuleke aan de Tramweg 2 in Rossum.

Zondag 22 augustus vanaf 13.00 uur is er een muzikale middag. Live muziek met de bekende zanger André Boot uit het Zuiden des lands. De vertolker van het levenslied, zijn repertoire van André Hazes tot Elvis Presley. Toegang geheel gratis.

Zaterdag 4 september vanaf 19.30 uur is het Zwijn en Wijn Festijn, in samenwerking met De Wijnkelder XL uit Oldenzaal. Heerlijk genieten van het varken aan het spit, met Boeren Bistro salades, stokbrood en diverse sausjes. Dit arrangement kost 35 euro per persoon. Voorinschrijving is mogelijk of reserveer een tafel via: Info@peuleke.nl Of bel: 06-40846054.

Van dinsdag tot en met zondag kunt u gezellig ouderwets Culinair Knooi’n! Tafelgrillen voor twee of vier personen. Op de grill aan tafel kunt u zelf bakken en braden. Geniet van vijf verschillende soorten vlees, aangevuld met salades, sausjes en stokbrood. Dit arrangement kost 25 euro per persoon. Graag vooraf reserveren via: Info@peuleke.nl Of bel: 06-40846054.

Zolang het weer goed blijft, kunt u elke woensdagmiddag genieten op het terras van een kopje koffie of thee of een hapje en drankje bij de gezellige Senioren Najaarszit. Even er uit, speciaal voor ouderen die in de zorg- of verpleeginstellingen verblijven in de regio. Vroeger zelfstandig op de fiets naar ´t Peuleke, nu laat je je brengen en halen. Op naar Boer’n Bistro ‘t Peuleke.

Boer’n Bistro ‘t Peuleke is op maandag gesloten. Alle andere dagen bent u van harte welkom. Gevestigd aan de Tramweg 2 in Rossum. Kijk ook op: www.peuleke.nl

Tekst: Martin Meijerink

Afbeelding
Activiteiten bij de Schaapskooi 18 uur geleden
Afbeelding
Onderhoud dak Pancratiusbasiliek 23 apr, 12:40
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Afbeelding
Gratis kraanwater in Ootmarsum 21 apr, 13:41
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
SDC '12's JO13-1 is kampioen! 19 apr, 14:52