Afbeelding

Clubkampioenschap TVD gaat door in juli

Algemeen

DENEKAMP - Tennis Vereniging Denekamp is blij dat zij van 1 tot en met 11 juli weer de clubkampioenschappen voor senioren kunnen houden.

De leden kunnen inschrijven op een twintigtal onderdelen en er wordt gestreden in diverse categorieën. Op zondag 11 juli worden dan de afsluitende finales gespeeld. De clubkampioenschappen bij de jeugd zijn inmiddels begonnen. De planning van de wedstrijden voor deze clubkampioenschappen staat online op toernooi.nl. Zij spelen onder meer in de onderdelen Mix Geel A, Jongens Geel B en C, Meisjes Geel A, Meisjes Geel B en C, Jongens Groen, Meisjes Groen, Jongens Oranje, Meisjes Oranje en diverse mix en dubbels. Komende zaterdag spelen zij de finales. Verder hebben onlangs alle 6 trainers van TVD nieuwe (sport)kleding ontvangen. Op deze wijze zorgt de vereniging ook bij de trainers voor een professionele uitstraling. Met dank aan MENSINK schoenen sport en EURO professionals.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 5 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37