Grote interesse voor bijzondere vacature Villapark Eureka

DEURNINGEN - Afgelopen week las u hier al over de bijzondere, uitdagende vacature van Villapark Eureka. Dit leverde een groot aantal geweldige reacties op; ook nu bent u nog van harte welkom om hierop te reageren.

Villapark Eureka, gelegen in de bossen bij het historische landgoed het Hulsbeek, werd al drie jaar op rij verkozen tot beste vakantiepark van Nederland. Niet verrassend, gezien de grote passie die het team heeft om iedere gast een onvergetelijke vakantie te kunnen bieden. Hierin spelen de ondersteunende echtparen die op het park zelf wonen en meedraaien in het team een belangrijke rol. Zij doen van alles; ondersteunen bij het onderhoud op het park, gasten adviseren en te woord staan en uitdagingen oplossen wanneer deze zich aandienen.

Bekroond park
Wat Villapark Eureka uniek maakt ten opzichte van andere parken is de focus op rust en ontspanning. Naast de luxe en comfortabele bosvilla’s zijn er ook specifieke wellness-bosvilla’s te huur. Zo zijn er diverse 6-persoons bungalows, voorzien van Finse sauna, stoomdouchecabine en bubbelbad. U kunt ook kiezen voor de 4 tot 5-persoons bosvilla’s Wellness Superieur, die extra luxe ingericht zijn met sauna, 2-persoons bubbelbad en stoomdouchecabine. Komt u met een grotere familie? De familievilla Wellness Superieur biedt 10 tot 12 gasten een onvergetelijk verblijf; voorzien van alle gemakken: een riante keuken met twee koelkasten, vijf slaapkamers, sauna, twee bubbelbaden en een stoomdouchecabine. Bovendien heeft Twente een sterke wellness-cultuur tegenwoordig, waardoor er ook in de omgeving veel te genieten is. Het park beschikt verder over de nodige speelvoorzieningen en op het aangrenzende Hulsbeek zijn veel leuke activiteiten voor jong en oud.

Vakanties met zorg
Villapark Eureka biedt iedere gast een ontspannende vakantie aan. Ook wanneer er een zorgbehoefte is. Het park beschikt over een aantal speciaal ingerichte zorgbungalows die uitstekend toegankelijk zijn, ook voor gasten in een rolstoel. Standaard zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar; elektrisch verstelbare bedden, een douchebrancard, douchestoel, tilliften en sta-op stoelen. Wanneer u een aanvullende behoefte heeft kunt u contact opnemen. Villapark Eureka bespreekt graag de mogelijkheden.

Geheel ontzorgd
Villapark Eureka werkt daarnaast samen met Veertien Rond; zij kunnen de benodigde zorg bieden tijdens de vakantie zodat de naaste mantelzorgers ook even helemaal tot rust kunnen komen en zorgeloos kunnen genieten. Zij bieden persoonlijke verzorging, verpleging en ondersteuning op het Villapark Eureka. Het park beschikt dankzij deze uitstekende zorg en ondersteuning over het keurmerk van de Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV). Zo bent u zeker van een uitstekende vakantie met ervaren, professionele zorg.

Van harte welkom!
Villapark Eureka verwelkomt u graag als gast. Wilt u graag wat meer weten over de mogelijkheden voor een ontspannen vakantie, zorgmogelijkheden of juist over de uitdagende vacature? Kijk dan op de website van Villapark Eureka op: www.villapark-eureka.nl

Meer berichten