Advies van ROZ voor lokale ondernemers over toekomst

TUBBERGEN/DINKELLAND - Het coronavirus en de bijkomende coronamaatregelen zorgen voor uitdagingen voor veel ondernemers. De gemeenten Dinkelland en Tubbergen gaan daarom samen met ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) ondernemers adviseren bij het maken van passende keuzes voor de toekomst.

De gemeenten bieden hiermee steun aan ondernemers die hulp willen bij heroriëntatie. “We willen juist nu onze ondernemers ondersteunen”, benadrukt wethouder Hilde Berning. “En dan niet alleen met financiële maatregelen, maar ook bij het nadenken over de toekomst.” Via ROZ, specialist in hulp bij succesvol ondernemen, wordt deze dienstverlening aangeboden. “In eerste instantie vindt een oriënterend gesprek plaats. Daarna wordt gekeken welke route het beste bij de ondernemer of onderneming past”, aldus de wethouder. De ondersteuning biedt ruimte voor maatwerk. Heroriëntatie is onder meer voor ondernemers die hun businessmodel onder de loep willen nemen om te kijken of zij hier voldoende middelen uit kunnen halen om van te leven. Ook wanneer mensen financiële vragen of schulden hebben of nadenken over stoppen al dan niet bijscholing kunnen zij contact opnemen.

Meer informatie
Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op met ROZ via het telefoonnummer 074-2415100 of door een mail te sturen naar info@rozgroep.nl. Meer informatie over hulp bij heroriëntatie, staat ook op de website van ROZ: www.rozgroep.nl/herorientatie. Op 8 juni organiseert ROZ het webinar ‘Doorgaan, herstarten of stoppen als ZZP’er’. Meer informatie over de webinar en andere voorlichting vindt u op: www.rozgroep.nl/nieuws/webinar-doorgaan-herstarten-of-stoppen-als-zzper/.

Meer berichten