VVD-NOT afdelingen kiezen lijsttrekkers

TWENTE - VVD Noord Oost Twente heeft donderdag 27 mei tijdens haar algemene ledenvergadering haar lijsttrekkers gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. De komende maanden zal nog veel werk verricht worden qua de promotie, opstellen van verkiezingsplannen en al het andere werk.

In Dinkelland is Benno Brand de lijsttrekker, in Losser neemt Harry Heegen deze taak op zich en in Losser mag Edgar Visscher deze rol vervullen. Benno Brand is wethouder in Dinkelland. Benno is 59 jaar. In het dagelijks leven leidde hij voorheen zijn bedrijf Moving Advertising. Harry Heegen is eigenaar van een personeelsbemiddelingsbureau en is 63 jaar. Hij is fractievoorzitter van de Losserse VVD, deel van de coalitie in Losser. Edgar Visscher is 45 jaar. In het dagelijks leven is hij Marketing Manager bij het Oldenzaalse bedrijf Parker Hannifin. Hij is fractievoorzitter van de Oldenzaalse VVD, die op dit momentdeel uitmaakt van de coalitie.

Ervaren lijsttrekkers
VVD NOT-voorzitter Dennis Kamst: “Wij zijn als bestuur blij met deze ervaren lijsttrekkers. Onze lijsttrekkers zijn ook bewust vroeg gekozen, zodat zij actief kunnen bijdragen aan de totstandkoming van de kieslijsten en verkiezingsprogramma’s in het najaar. Wij zijn vol vertrouwen dat we samen met onze lijsttrekkers zo een goed resultaat kunnen neerzetten bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.” VVD Noord Oost Twente (NOT) is het lokale VVD netwerk voor de gemeenten Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen. Tubbergen kiest op een later moment haar lijsttrekker.

Meer berichten