Skills2Score geeft toch een beetje kleur aan de meivakantie

TWENTE - De coronacrisis maakt het lastiger om leuke activiteiten te organiseren. Toch zat Skills2Score niet stil de afgelopen tijd. In de meivakantie organiseerden zij in samenwerking met SV De Lutte en ZVV De Esch in Oldenzaal leuke voetbalochtenden.

Op 26 april waren zij te gast op het sportcomplex van deze voetbalvereniging om een voetbalochtend te verzorgen. Naast deze voetbalochtend in De Lutte, stonden er nog 4 voetbalochtenden op het programma, deze allen bij ZVV De Esch uit Oldenzaal, de thuisbasis van Skills2Score. Tijdens de voetbalochtenden is er getraind aan de hand van de S2S principes. Oftewel veel in de weer met de bal (voetbalcoördinatie/ball mastery), vervolgens veel aandacht voor het aanleren en toepassen van functionele skills, het duelleren in 1vs1 / 2vs2 en natuurlijk het spelen van partijtjes.

Echt genoten
Tomas Elbersen van Skills2Score kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen twee weken: “In totaliteit hebben wij vijf prachtige voetbalochtenden mogen organiseren, waarbij wij zo’n 170 kinderen hebben mogen ontvangen. Het enthousiasme van de deelnemers, geeft ons de bevestiging dat het een zeer geslaagde vakantieperiode is geweest.” Bart Benneker vult zijn kompaan aan: “zelfs het ‘slechte’ weer op dinsdag 4 mei kon geen roet in het eten gooien. De energie, het plezier/enthousiasme en drive om zichzelf te ontwikkelingen, die de jongens en meiden meenemen naar zo’n dag is werkelijk fantastisch, daar krijgen wij als Skills2Score zijnde ook alleen maar positieve energie van!” Ondanks het feit dat er heel veel uitjes niet door konden gaan, hoopt Skills2Score, dat zij met de activiteiten, toch de meivakantie iets meer kleur hebben gegeven. “Het is mooi om te merken dat de activiteiten van Skills2Score ook buiten Oldenzaal goed erop staan, dat er afgelopen week weer kinderen uit Nijverdal, Enschede, Almelo, Weerselo, Ootmarsum en Rossum hebben mogen ontvangen.”

Meer activiteiten
Ook de reacties vanuit deelnemers en ouders/verzorgers waren erg positief. De organisatie denkt dan ook dat dit een goede basis is voor verdere activiteiten richting de zomer. Er staan inmiddels weer voetbal3daagses op het programma. Deze worden gehouden in de eerste, tweede en zesde week van de zomervakantie voor het basisonderwijs. Concreet gaat het om de data: 13, 14 en 15 juli. Vervolgens: 20, 21 en 22 juli en afsluitend: 17, 18 en 19 augustus.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de website van skills2score: www.skills2score.nl.

Meer berichten