De Beauty & Voet Tweeling laat je stralen van top tot teen!

OLDENZAAL - Al van jongs af aan wisten Demi en Joyce Christenhusz het zeker: hun passie is om mensen helemaal in de watten te leggen. De tweelingzussen openden hun eigen schoonheidssalon in Oldenzaal; een langgekoesterde wens die in vervulling ging. Bij de Beauty & Voet Tweeling bent u dan ook aan het goede adres voor een optimale verzorging van top tot teen!

Zij bieden een brede selectie behandelingen aan, waarbij zij uitsluitend werken met hoogwaardige producten. Zo laten zij de huid stralen door heerlijke gezichtsbehandelingen, met producten van het gerenommeerde Duitse merk Klapp Cosmetics. Iedere behandeling wordt afgestemd op uw specifieke huidtype, compleet met een huidanalyse, oppervlakte- en dieptereiniging, masker of epileren van wenkbrauwen en een verzorgende crème als afsluiting. Deze behandelingen zijn naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld massages, aanvullend harsen, epileren of verven, al naar gelang uw specifieke wensen. Uiteraard is ook de man die goed verzorgd voor de dag wil komen van harte welkom; ook voor hem is een gezichtsbehandeling een waar genot!

Manicure en pedicure
Een mooie manicure en goed verzorgde voeten laten je helemaal stralen. Een goede basisbehandeling voor manicure of pedicure zorgt ervoor dat nagels er gezond en mooi uitzien. Ook hier gebruiken zij hoogwaardige producten zoals voetverzorging van Gehwol voor een uitstekend resultaat. Een manicure of pedicure is ook perfect te combineren met bijvoorbeeld een GelColor-behandeling; hierbij gebruiken zij intense hoogglans-nagellak van OPI voor een lang mooi resultaat. Ook perfect geschikt voor de teennagels, om deze zomer helemaal te stralen met perfecte voeten in open schoenen. Demi en Joyce volgen ook een opleiding tot medisch pedicure; vanuit de cliëntenkring is er steeds meer vraag naar. Zo kunnen zij straks ook mensen met bijvoorbeeld diabetische voetproblemen een optimale behandeling bieden.

Kom tot rust
Demi en Joyce bieden ook de nodige ontspannende behandelingen aan. Bijvoorbeeld een intensieve of juist ontspannende massage, om zo lichaam en geest weer tot rust te laten komen. Zeker nu is er grote behoefte om af en toe eens zo’n rustmomentje voor jezelf te nemen. Probeer bijvoorbeeld eens de uitgebreide hotstone-massage, waarbij warme stenen je alle stress en drukte laten vergeten.

Arrangementen
Naast dat u kunt kiezen voor losse behandelingen zijn er ook diverse leuke arrangementen; zoals het zomer-arrangement met een basis gezichtsbehandeling, thee met iets lekkers, een voetmasker en voetmassage én een uitgebreide ontspanningsmassage. Ook de pedicure- en harsbehandelingen zijn als arrangement te combineren. Maak je er een uitje van? Dan zijn ook duo-arrangementen mogelijk, om samen met moeder/dochter, vriend, vriendin of collega eens heerlijk tot rust te komen.

Maak een afspraak
De Beauty & Voet Tweeling werkt uitsluitend op afspraak; weekends en avonden in overleg. Zij zijn gevestigd aan de Luxemburglaan 9 in Oldenzaal. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op www.beautyvoettweeling.nl

Meer berichten