Afbeelding
Foto: Shutterstock

ROVA zoekt nieuwe gezichten voor inzamelingscampagne

Algemeen

DINKELLAND/TUBBERGEN - Afvalinzamelaar ROVA is op zoek naar nieuwe gezichten die graag als fotomodel willen dienen voor de komende voorlichtingscampagne Terugwinnaars. Deze campagne werd opgezet om mensen zo goed mogelijk te laten recyclen. Diverse lokale inwoners worden als fotomodel opgenomen in de campagne, want: een bekende die je overhaalt werkt nóg beter.

De gemeenten en ROVA werken al een tijdje aan het verder verbeteren van het ingezamelde afval. Dit is onder meer gericht op het verbeteren van de afvalstroom verpakkingsafval. Nu zien de gemeenten en ROVA nog te vaak dingen in deze bakken die er niet in thuis horen. Dit zorgt weer voor hogere verwerkingskosten.

Nieuwe gezichten
Dit jaar gaat men verder met deze campagne. Hiervoor zoeken zij nu vier nieuwe gezichten. Ook wethouders Ben Blokhuis van Dinkelland en Ursula Bekhuis van Tubbergen zijn uiteindelijk in de campagne te zien. Belangstellenden kunnen zich uiterlijk vrijdag 12 februari aanmelden door te e-mailen naar afval@noaberkracht.nl. Vermeld hierbij de leeftijd en woonplaats. De fotoshoot zal gehouden worden in de week van 22 tot en met 26 februari. Geef aan op welke dagen u beschikbaar bent en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent. Kijk voor meer informatie over deze campagne ook op: www.terugwinnaars.nl

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 11 uur geleden
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 11 uur geleden
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34