Alberger Bökke onthullen bord: tóch nog een beetje carnaval!

Alberger Bökke onthullen bord: tóch nog een beetje carnaval!

ALBERGEN – Normaal gesproken vindt er elk jaar in het eerste weekend van januari de Opening van de Residentie plaats bij de Alberger Bökke. Helaas kan het dit jaar vanwege COVID-19 geen doorgang vinden zoals zij dit gewend zijn.

Binnen de vereniging starten ze op deze dag doorgaans met een viering in de kerk waarna men vervolgens richting de Residentie de Vette Bok gaan om het bord van hun Hoogheden te onthullen. Daarna is er een officieel programma waar diverse commissies de mutatie kenbaar maken en nieuwe leden worden geïnstalleerd. Maar dit carnavalsjaar wordt alles anders en dus ook het onthullen van het bord van de Hoogheden 2020 – 2021.

Toch onthulling
“Wij willen dit echter binnen de vereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan. Onze hoogheden hebben zaterdag 2 januari onder belangstelling van Voorzitter Herald Degger, President Johan Bouhuis, Opperstalmeester Edward Morshuis en de bordencommissie alsnog hun bord voor het carnavalsjaar 2020 - 2021 onthuld.”, aldus de enthousiaste PR-Bökke. “Dus ieder die nu langs Residentie de Vette Bok rijdt zal het kunnen bewonderen en wordt men er aan herinnert dat het toch carnavalsseizoen is. Tevens zijn wij als vereniging bezig met het organiseren van diverse activiteiten die passen binnen de richtlijnen van het RIVM. Het is nog te vroeg om al te kunnen zeggen hoe dit er precies uit komt te zien en wanneer dit zal zijn. Maar zodra het kan maken wij dit bekend via onze social media en andere kanalen”. Zie: www.albergerbokke.nl

Meer berichten