"Veel geluk in 'n tuk!": MVV '29 kijkt vooruit!

"Veel geluk in 'n tuk!": MVV '29 kijkt vooruit!

HARBRINKHOEK - Veel geluk in ‘n tuk! Met de typisch Twentse spreuk wenste beoogd voorzitter Peter Wensink van voetbalclub MVV ‘29 in Harbrinkhoek zondag iedereen een gelukkig en gezond 2021. Het was een bewogen jaar voor de lokale voetbalvereniging, maar men heeft zeker niet stil gezeten.

De ‘nog niet officieel een voorzitter’ deed zijn nieuwjaarstoespraak niet tijdens de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie. Dit is immers door de coronamaatregelen nog niet mogelijk. Hij deed dit dan ook door middel van een videoboodschap via Facebook; opgenomen in een oorverdovend lege kantine, omringd door lege kleedkamers en dito lege velden. MVV ‘29 kampte het afgelopen jaar met grote uitdagingen, zowel op sportief, sociaal als organisatorisch vlak. Zo was competitief spelen onmogelijk en trainen voor volwassenen vaker niet dan wel mogelijk. Ook moest de kantine dicht blijven, wat voor een lokale club een hele aderlating is. Peter Wensink zelf kon hierdoor ook nog niet officieel benoemd worden tot voorzitter; de geplande ledenvergadering moest immers óók geschrapt worden. Online houden zou niet wenselijk zijn voor de minder digivaardige leden immers.

Veerkrachtig
Toch toonde de club zich collectief veerkrachtig en saamhorig. Ook de vele sponsoren en vrijwilligers waren essentieel bij het draaiende houden van de club en plannen achter de schermen. Er werd dan ook zeker niet stil gezeten. Zo is er ook een grondige renovatie van de keuken in de kantine gepland; deze is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de moderne eisen. De club hoopt verder dat er weer snel activiteiten gehouden kunnen worden, ook nu de vaccinaties concreet van start kunnen. Dit jaar zal dan ook weer meer gekeken kunnen worden naar wat wél kan.

Meer berichten