Afbeelding

"Veel geluk in 'n tuk!": MVV '29 kijkt vooruit!

Algemeen

HARBRINKHOEK - Veel geluk in ‘n tuk! Met de typisch Twentse spreuk wenste beoogd voorzitter Peter Wensink van voetbalclub MVV ‘29 in Harbrinkhoek zondag iedereen een gelukkig en gezond 2021. Het was een bewogen jaar voor de lokale voetbalvereniging, maar men heeft zeker niet stil gezeten.

De ‘nog niet officieel een voorzitter’ deed zijn nieuwjaarstoespraak niet tijdens de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie. Dit is immers door de coronamaatregelen nog niet mogelijk. Hij deed dit dan ook door middel van een videoboodschap via Facebook; opgenomen in een oorverdovend lege kantine, omringd door lege kleedkamers en dito lege velden. MVV ‘29 kampte het afgelopen jaar met grote uitdagingen, zowel op sportief, sociaal als organisatorisch vlak. Zo was competitief spelen onmogelijk en trainen voor volwassenen vaker niet dan wel mogelijk. Ook moest de kantine dicht blijven, wat voor een lokale club een hele aderlating is. Peter Wensink zelf kon hierdoor ook nog niet officieel benoemd worden tot voorzitter; de geplande ledenvergadering moest immers óók geschrapt worden. Online houden zou niet wenselijk zijn voor de minder digivaardige leden immers.

Veerkrachtig
Toch toonde de club zich collectief veerkrachtig en saamhorig. Ook de vele sponsoren en vrijwilligers waren essentieel bij het draaiende houden van de club en plannen achter de schermen. Er werd dan ook zeker niet stil gezeten. Zo is er ook een grondige renovatie van de keuken in de kantine gepland; deze is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de moderne eisen. De club hoopt verder dat er weer snel activiteiten gehouden kunnen worden, ook nu de vaccinaties concreet van start kunnen. Dit jaar zal dan ook weer meer gekeken kunnen worden naar wat wél kan.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 1 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37