Afbeelding

Jolly Jumpers verliest duel in Den Helder

Algemeen

TUBBERGEN - Op zaterdag 10 oktober stond de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gepland. In de middag vertrokken de Jumpers aan de lange reis richting Den Helder.

Een goed teambespreking in de kleedkamer maakt duidelijk dat de Tubbergse dames moeten gaan genieten, hard werken en altijd 100% geven. De Jumpers zijn druk bezig op trainingen om als team te ontwikkelen, hierdoor is het belangrijk om eerst te kijken naar hun eigen teamspel. De Jumpers opende de wedstrijd met een mooie score. Dit konden de Jumpers helaas niet doorzetten en kwamen al snel moeilijker tot scoren. Dit, in combinatie met het missen van de details in de verdediging, maakte het een ruststand van 39-19. In de kleedkamer werd duidelijk dat er een tandje bij moest. Er werd in de defence ontzettend hard geknokt, dit moest de uitploeg doorzetten. Coach Mart Kieftenbeld maakt duidelijk dat ze moeten vertrouwen op elkaar en dan vallen de scores vanzelf.


In het 3e kwart bleven de Jumpers met hoge intensiteit spelen, probeerden elkaar beter te vinden en kwamen meer tot scoren. Dit leverde een paar mooie momenten op in het derde kwart. De stijgende lijn konden ze doorzetten tot de laatste vijf minuten van de wedstrijd. Hierin deden de roodhemden zich tekort en hadden het gat zeker kleiner kunnen houden. Met een nederlaag van 79-44 keerden de Jumpers weer naar Tubbergen.


Aankomend weekend hebben de Jumpers een vrij weekend. Dit betekent, twee weken voluit trainen en weer stappen vooruit maken als team. Op zaterdag 24 oktober speelt Jolly Jumpers een uitwedstrijd in Utrecht. Er wordt om 20.00 uur gespeeld tegen Cangeroes, met hopelijk weer winst.

Afbeelding
Onderhoud dak Pancratiusbasiliek 9 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Afbeelding
Gratis kraanwater in Ootmarsum 21 apr, 13:41
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
SDC '12's JO13-1 is kampioen! 19 apr, 14:52
Afbeelding
Zwembad de Kuiperberg op zondag 28 april weer open 19 apr, 14:51