Afbeelding

Ook voor het merk O'Neill naar Sans!

Algemeen

Bij Sans kunt u tegenwoordig ook terecht voor de sportief ogende kleding van het merk O'Neill. Het merk is halverwege de twintigste eeuw opgericht door Jack O'Neill in Californië en daarmee is dan ook gelijk de naam verklaard. De ontwerpen van O'Neill waren in eerste instantie voornamelijk gericht op surfers en dat is niet vreemd voor een kledingmerk uit Californië. 

Zelfs na al die jaren is de look van O'Neill nog steeds heel herkenbaar. Op veel T-shirts en tanktops voor heren prijkt nog steeds groot de tekst 'O'Neill' en regelmatig is er een tropisch tintje in de vorm van palmbomen te zien. De shirts zijn gemaakt van katoen en veelal is gebruik gemaakt van 100 procent organisch katoen. Voor wie de term organisch katoen nog niet kent: organisch katoen is katoen dat zonder chemische bestrijdingsmiddelen wordt verbouwd en wordt met de hand geplukt. Het plukken gebeurt handmatig om ervoor te zorgen dat bij de oogst geen chemische middelen noodzakelijk zijn.

Naast de T-shirts en tanktops heeft Sans ook de korte broeken van O'Neill die eveneens als zwemshort te gebruiken zijn. Veel van de shorts zijn van polyamide gemaakt en hebben een elastieke tailleband met koordjes. De shorts zijn daarmee ideaal voor een frisse duik, want ze zakken niet af en na het zwemmen zijn ze door de materiaalkeuze weer snel droog. De shorts hebben een achterzak met klep en aan de voorzijde steekzakken en daardoor ook zeer geschikt om als korte broek te dragen.

Nog snel een nieuwe zomerlook nodig? Dan is het zeker een aanrader om bij Sans te shoppen. Op de kleding van O'Neill worden leuke kortingen gegeven. Overigens wordt ook op kleding van veel andere merken korting gegeven. Online zijn er altijd wel sale-artikelen te vinden. 

Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 2 uur geleden
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond gisteren
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
SDC '12's JO13-1 is kampioen! gisteren
Afbeelding
Zwembad de Kuiperberg op zondag 28 april weer open gisteren
Afbeelding
Eerste dameselftal SDC '12 viert kampioenschap gisteren
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 19 apr, 14:00
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 19 apr, 13:12
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 19 apr, 12:57