Afbeelding

Tropische Twentse Trip bij Morshuis in Albergen

Algemeen

ALBERGEN - Inmiddels is de zomervakantie officieel begonnen. Nederlanders zoeken de ontspanning dit jaar niet massaal in de warme oorden, maar vieren hun vakantie in eigen achtertuin. Dat men de Spaanse Costa of het Italiaanse Gardameer niet hoeft te missen bewijst de organisatie van de Tropische Twentse Trip. Zij geven de bezoekers het all inclusive vakantiegevoel… in Albergen!

Partycentrum Morshuis wordt omgebouwd tot een beachclub. De zomerse klanken vliegen al bij de ontvangst om je oren. ‘De vakantieganger’ wordt welkom geheten door Thijs Kemperink, alias DJ Tropical T. Na een welkomstdrankje wordt het publiek een heerlijk driegangendiner van de barbecue voorgeschoteld. Ook aan de vegetarische bezoeker is gedacht.

Gezellige avond
Tijdens het diner is ook het Aloha Animatieteam aanwezig. Het tweede deel van de avond bestaat uit een heuse theatershow. Niemand minder dan Erwin Nyhoff, bekend van onder andere The Voice en zijn vele TV-optredens, speelt zomerse hits. Comedians Fuad Hassen en Emiel van der Logt vertellen op eigen, authentieke wijze hun vakantieverhalen. Vakantieliefdes, vage nieuwe vrienden, bijzondere vakantiebestemmingen, alles komt voorbij. Als afsluiter is het tijd voor een borrel op het terras. Gezellig napraten of nieuwe vrienden maken zoals op de camping of in een 5 sterrenresort, maar dan alles in de eigen Twentse achtertuin.

Entree
Dit all inclusive vakantiegevoel is voor slechts 50 euro (incl. drankjes) te boeken bij Partycentrum Morshuis. Data: 22 en 23 juli en 29 en 30 juli. Er zijn al 2 shows uitverkocht. Aanvangstijden om 18.00 uur en 19.30 uur. Voor meer informatie en boeken: www.morshuis.nl

Het team van Kv Java met de overall overwinningsbokaal. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Weer sterk deelnemersveld bij het Hulsbeek Klootschiettoernooi 2024 1 uur geleden
Het werd een mooie dag voor de G-voetballers van SDC '12
SDC '12 G-elftal had leuk duel tegen 'FC Twente' in Hengelo 2 uur geleden
Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 23 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30