Tropische Twentse Trip bij Morshuis in Albergen

ALBERGEN - Inmiddels is de zomervakantie officieel begonnen. Nederlanders zoeken de ontspanning dit jaar niet massaal in de warme oorden, maar vieren hun vakantie in eigen achtertuin. Dat men de Spaanse Costa of het Italiaanse Gardameer niet hoeft te missen bewijst de organisatie van de Tropische Twentse Trip. Zij geven de bezoekers het all inclusive vakantiegevoel… in Albergen!

Partycentrum Morshuis wordt omgebouwd tot een beachclub. De zomerse klanken vliegen al bij de ontvangst om je oren. ‘De vakantieganger’ wordt welkom geheten door Thijs Kemperink, alias DJ Tropical T. Na een welkomstdrankje wordt het publiek een heerlijk driegangendiner van de barbecue voorgeschoteld. Ook aan de vegetarische bezoeker is gedacht.

Gezellige avond
Tijdens het diner is ook het Aloha Animatieteam aanwezig. Het tweede deel van de avond bestaat uit een heuse theatershow. Niemand minder dan Erwin Nyhoff, bekend van onder andere The Voice en zijn vele TV-optredens, speelt zomerse hits. Comedians Fuad Hassen en Emiel van der Logt vertellen op eigen, authentieke wijze hun vakantieverhalen. Vakantieliefdes, vage nieuwe vrienden, bijzondere vakantiebestemmingen, alles komt voorbij. Als afsluiter is het tijd voor een borrel op het terras. Gezellig napraten of nieuwe vrienden maken zoals op de camping of in een 5 sterrenresort, maar dan alles in de eigen Twentse achtertuin.

Entree
Dit all inclusive vakantiegevoel is voor slechts 50 euro (incl. drankjes) te boeken bij Partycentrum Morshuis. Data: 22 en 23 juli en 29 en 30 juli. Er zijn al 2 shows uitverkocht. Aanvangstijden om 18.00 uur en 19.30 uur. Voor meer informatie en boeken: www.morshuis.nl

Meer berichten