Afbeelding

Genieten in je eigen Canadese ton-sauna

Algemeen

ENTER - In deze uitdagende tijd zijn we allemaal op zoek naar een stukje rust en ontspanning dicht bij huis. Ook Bubbels en Jets in Enter merkt dit; er is veel interesse voor de spa-mogelijkheden in de eigen badkamer, maar ook voor de diverse binnen- en buitensauna's. Zo is de iconische, tonvormige 'barrel-sauna' erg geliefd op dit moment.

De ton-sauna heeft diverse voordelen ten opzichte van veel andere sauna's. Het is een sauna met een bijzonder rijke traditie; al 350 jaar geleden werden deze gebruikt in Canada. Het ontwerp is even simpel als effectief; de ronde vorm zorgt voor een optimale luchtcirculatie, snelle opwarming en zo een heel aangename ervaring. Ze hebben een relatief kleine voetafdruk en dankzij het mooie ontwerp passen ze in vrijwel iedere tuin.

Geheel naar wens
Bubbels en Jets levert deze sauna's graag geheel naar uw wens. U kunt onder meer bepalen welke houtsoort u wilt; rustiek Red Cedar met knoesten, of Red Cedar Clear & Better voor juist een heel strakke, moderne uitstraling. Naar wens kunt u kiezen uit diverse warmtebronnen; zowel elektrische- als houtkachels. Hierbij is elektrisch een heel duurzame keuze vanwege dat er geen rook en fijnstof ontstaat. Zo hebben buren ook niets te klagen. U kunt kiezen voor een sauna met of zonder portaal, waarmee u een handige omkleedplaats bij de deur krijgt.

Praktisch plaatsbaar
De ton-sauna's kunnen geleverd worden in verschillende maten. Dit begint bij een diameter van 183 centimeter en 183 centimeter lengte. Verder zijn deze leverbaar in een diameter van 213 centimeter, met lengtes van 213 en 244 centimeter. Uiteraard kunt u de sauna laten plaatsen door een vakkundige monteur. De sauna's worden geplaatst op kunststof voeten waardoor ze vrij staan van de ondergrond. Zo kan deze vrijwel overal geplaatst worden, zonder verdere eisen.

Kom langs
Bubbels en Jets ontvangt u graag in de showroom om eens kennis te maken met deze sauna's. Zo kunnen zij u van passend advies en een offerte voorzien. Zij vragen u vriendelijk om, mits mogelijk, vooraf een afspraak te maken. Bij het bezoek worden alle geldende RIVM-adviezen in acht genomen. Bubbels en Jets is gevestigd aan de Vonderweg 28B in Enter. Bel: 0547 - 384 000 of kijk voor meer informatie over de barrel sauna en meer op: www.bubbelsenjets.nl

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 7 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37