Afbeelding

Jan Streuer technisch directeur

Algemeen

ENSCHEDE - Jan Streuer is de nieuwe technisch directeur van FC Twente. Hij tekent een contract voor de periode van maximaal een jaar en treedt per direct in dienst.

Paul van der Kraan: “We zijn verheugd dat we in de persoon van Jan Streuer een nieuwe technisch directeur hebben gevonden. Op verzoek van zowel Jan als de club betreft het een contract voor maximaal een jaar. Met zijn jarenlange ervaring in de (internationale) scouting en het technisch management van clubs in binnen- en buitenland denken we met hem de juiste man in huis te hebben gehaald. De gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd hebben die indruk nog eens bevestigd. Ik ken hem uiteraard goed uit de tijd bij Vitesse en ik heb veel vertrouwen in een hernieuwde samenwerking. Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat hij ooit bij FC Twente zijn profloopbaan begon.”

Jan Streuer: “Het is voor mij heel bijzonder om terug te keren in de regio en voor een jaar aan de slag te gaan bij de club waar ik mijn betaald-voetbal-carrière ooit begon. Ik hoop met mijn ervaring bij te dragen aan de nieuwe stap van FC Twente richting de toekomst. De afgelopen periode heb ik diverse gesprekken gevoerd met de clubleiding en ik weet wat ons de komende tijd te wachten staat. De aanstelling van de nieuwe trainer en het samenstellen van een representatieve selectie voor het komend seizoen hebben de hoogste prioriteit. Er is een hoop werk te doen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan.”

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 5 uur geleden
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 5 uur geleden
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34