Afbeelding

Klootschiettoernooi KV Manderveen

Algemeen

MANDERVEEN - Op zaterdag 4 april organiseert de Klootschietvereniging Manderveen de 37e editie van haar jaarlijkse klootschiettoernooi; de Ronde van Manderveen. Aan dit toernooi kan iedereen deelnemen. Men hoeft geen lid te zijn van een klootschietvereniging. Dit toernooi wordt ieder jaar gehouden op de tweede zaterdag van april. Omdat het dit jaar in het paasweekend zou vallen wordt echter uitgeweken naar zaterdag 4 april.

Het parcours heeft een lengte van acht kilometer en gaat over mooie asfalt- en betonwegen. Er kan worden deelgenomen in zeven verschillende klassen. Voor de heren is er een 1e, een 2e en een veteranenklasse (50 jaar en ouder). Daarnaast is er een damesklasse en een mix-klasse. Voor inwoners en verenigingen uit Manderveen is er een “Manderveense klasse” ingesteld voor zowel dames als heren. Deelnemers doen mee in teams van uit 3, 4 of 5 personen. In de mix-klasse moeten teams bestaan uit 3 of 4 personen (2 heren en 1 dame of 2 heren en 2 dames). In alle klassen zijn mooie prijzen te winnen. In de 1e klasse, bij zowel de heren als de dames, ontvangt de winnaar een wisselbokaal. De teams van 'Wilskracht 1' en 'Vergane Glorie' verdedigen hun titel.

Praktische informatie
De herenveteranen starten als eerst om 09.45 uur. De “Manderveense” klassen zullen als laatste starten om 11.30 uur. De deelnemers moeten zich een half uur voor de start melden bij het wedstrijdsecretariaat in zaal Peddemors aan Manderveenseweg 72 te Manderveen. Na elke klasse zal de prijsuitreiking zo spoedig mogelijk plaatsvinden. Alle verenigingssecretariaten ontvangen deze week een uitnodiging, per post of per e-mail.
Teams dienen zich op te geven vóór 23 maart. Inschrijfgeld per team: € 8,00. Neem contact op met de secretaris van KV Manderveen, H. Gijsbers, telefoon: 0546-623101 of 06-46666222. Opgeven is ook mogelijk via e-mail:
secretariaat.kvmanderveen@hetnet.nl.

Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 12 uur geleden
Het klootschieten kent veel fanatieke beoefenaars in de regio.
Klootschieters Java hebben zin in gezellige Ronde van Java op 14 juli 13 uur geleden
Afbeelding
Oldenzaal geniet van Wandel4Daagse 24 mei, 17:53
Afbeelding
TVC VR1 kampioen! 24 mei, 17:20
Afbeelding
Ontmoeting in Saasveld 24 mei, 17:18
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 24 mei, 16:40
TVC '28 pakte een mooie voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.
TVC '28 handhaaft zich in vierde divisie met gelijkspel tegen Heino 24 mei, 16:13
Niki de Vlaming en Lotte Grotholt.
Euregio Music Festival concert op landgoed Singraven deze zondag 24 mei, 15:51