Afbeelding

Klootschiettoernooi KV Manderveen

Algemeen

MANDERVEEN - Op zaterdag 4 april organiseert de Klootschietvereniging Manderveen de 37e editie van haar jaarlijkse klootschiettoernooi; de Ronde van Manderveen. Aan dit toernooi kan iedereen deelnemen. Men hoeft geen lid te zijn van een klootschietvereniging. Dit toernooi wordt ieder jaar gehouden op de tweede zaterdag van april. Omdat het dit jaar in het paasweekend zou vallen wordt echter uitgeweken naar zaterdag 4 april.

Het parcours heeft een lengte van acht kilometer en gaat over mooie asfalt- en betonwegen. Er kan worden deelgenomen in zeven verschillende klassen. Voor de heren is er een 1e, een 2e en een veteranenklasse (50 jaar en ouder). Daarnaast is er een damesklasse en een mix-klasse. Voor inwoners en verenigingen uit Manderveen is er een “Manderveense klasse” ingesteld voor zowel dames als heren. Deelnemers doen mee in teams van uit 3, 4 of 5 personen. In de mix-klasse moeten teams bestaan uit 3 of 4 personen (2 heren en 1 dame of 2 heren en 2 dames). In alle klassen zijn mooie prijzen te winnen. In de 1e klasse, bij zowel de heren als de dames, ontvangt de winnaar een wisselbokaal. De teams van 'Wilskracht 1' en 'Vergane Glorie' verdedigen hun titel.

Praktische informatie
De herenveteranen starten als eerst om 09.45 uur. De “Manderveense” klassen zullen als laatste starten om 11.30 uur. De deelnemers moeten zich een half uur voor de start melden bij het wedstrijdsecretariaat in zaal Peddemors aan Manderveenseweg 72 te Manderveen. Na elke klasse zal de prijsuitreiking zo spoedig mogelijk plaatsvinden. Alle verenigingssecretariaten ontvangen deze week een uitnodiging, per post of per e-mail.
Teams dienen zich op te geven vóór 23 maart. Inschrijfgeld per team: € 8,00. Neem contact op met de secretaris van KV Manderveen, H. Gijsbers, telefoon: 0546-623101 of 06-46666222. Opgeven is ook mogelijk via e-mail:
secretariaat.kvmanderveen@hetnet.nl.

De leden genoten volop van het leuke uitje naar het circuit.
Uitje MANS-leden naar het TT-circuit 22 uur geleden
Afbeelding
Stilstaan bij Moederdag: een ode aan onvoorwaardelijke liefde 10 mei, 14:28
Marino bij de intake van zijn interventie en acht maanden later. Een transformatie om trots op te zijn.
Marino inmiddels al ruim 40 kilo kwijt 10 mei, 13:38
De fiets van de Joodse slager.
Dauwtrappen op Hemelvaartsdag 10 mei, 13:37
Op vakantie geweest? Spoel alles goed door. Blijf ook alert op het risico van bijvoorbeeld tuinslangen waar lange tijd water in blijft staan.
Het gevaar van een legionella-infectie 10 mei, 13:17
Afbeelding
Wethouder speurt naar wulpen met de Vogelwerkgroep Geesteren 10 mei, 13:08
De plenaire vergaderzaal van het Europees Parlement in Straatsburg in Frankrijk.
Wat is het Europees Parlement precies? 10 mei, 12:23
Afbeelding
Inloopavond over bouwplan voor Reutum 10 mei, 12:03