Afbeelding
Foto: HvN

Jeugd SDC haalt kerstbomen op

Algemeen

DENEKAMP - Op zaterdag 6 januari 2024 zal de jeugd (jongens en meisjes) van voetbalvereniging SDC ‘12 weer door Denekamp en Noord Deurningen trekken om bij de mensen, tegen een kleine vergoeding (richtprijs normale boom 5 euro en buurtkerstboom 20 euro), de kerstboom op te halen. 

Dit gebeurt onder begeleiding van de spelers en de staf van het eerste en tweede elftal van SDC ‘12. U hoeft de kerstboom niet zelf weg te brengen en u steunt op een directe manier de jeugd van SDC ‘12. Dit jaar wil SDC’12 met de opbrengst alle jeugdleden een voetbaltas ter beschikking stellen. Daarom een oproep aan alle inwoners van Denekamp en Noord Deurningen: ‘Bewaar uw kerstboom tot 6 januari!’ De club is bijzonder dankbaar voor het extra zakcentje in het nieuwe jaar.

Wie digitaal niet zo vaardig is, heeft vaak meer moeite om goede bank-gerelateerde informatie te vinden. Het Bankinformatiepunt kan helpen met algemene vragen.
Bankinformatiepunt in de bibliotheek Tubbergen 10 minuten geleden
Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30