Foto: Iris Snellenburg.
Foto: Iris Snellenburg.

Herman Brood Tribute in restaurant ‘t Oale Roadhoes

Algemeen

Op zaterdag 25 november speelt GO NUTZ! dè Herman Brood trip in Restaurant ‘t Oale Roadhoes Tubbergen. Het bijzondere van deze band is dat het Brood neerzet zoals hij was: puur, in your face en vol passie. Tijdens deze avond neemt GO NUTZ! het publiek vanaf 21.00 uur mee op een trip door de muziek van Neerlands grootste rock ‘n roll artiest ooit!

TUBBERGEN - De acht muzikanten van GO NUTZ! laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood uit verschillende periodes van z’n lange carrière. Deze Twentse formatie (standplaats Oldenzaal) toert op dit moment door Noord en Oost Nederland en de Duitse grensregio en doen daarbij ook Tubbergen aan. GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan bij GO NUTZ! op de setlist. De bekendsten “I love you like i love myself”, “Hotshot” en “I don’t need you” haalden ook de hitlijsten.

Iconische albums
Maar er is natuurlijk veel meer moois te ontdekken in de muziek van Brood. Uit de jaren ‘70 staan de iconische albums “Street”, “Sphritz” en “Cha Cha” garant voor een feest van herkenning. Bekende songs volgen elkaar in hoog tempo op. Via de jaren ‘80 en het eerder genoemde album “Go Nutz” komen we na een reis vol met rock ‘n roll, ballads, funk en recht-toe-recht-aan rock uit bij de laatste albums van Brood. Al met al een trip down memory lane waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn om het dak er af te blazen!

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro, aan de kassa 10 euro. Kaarten zijn te bestellen via: www.oaleroadhoes.nl. Aanvang is om 21.00 uur, de zaal is open vanaf 20.00 uur.

Afbeelding
Gezellig even op de koffie 17 uur geleden
Afbeelding
Overijssel groener met nieuwe bomen 18 uur geleden
Afbeelding
Concert Denekamps Mannenkoor 2 dec., 14:33
Afbeelding
Vergadering over windbeleid verplaatst 1 dec., 14:25
Afbeelding
Uitdaging voor het Waterschap Vechstromen 1 dec., 14:14
Afbeelding
Gezellig klassiek diner dansant bij Bistro Tram 2 in Rossum gehouden 1 dec., 13:55
Afbeelding
Hulp nodig bij energiebesparing? 1 dec., 13:49
Afbeelding
Aandacht voor geweld tegen meisjes en vrouwen blijft nodig 1 dec., 11:42