Afbeelding
Foto:

Winterse wonderlanden in Twente: Kerstmarkt in Noordoost-Twente

Algemeen

TUBBERGEN/DINKELLAND - Kun je de geur van versgebakken koekjes en glühwein al ruiken? Het is weer zover: de sfeervolle kerstmarkten in Twente staan voor de deur. Elk jaar transformeren de steden en dorpen in het oosten van Nederland in een echt winterwonderland. 

Bezoekers kunnen tijdens kerstmarkten genieten van onder andere versgebakken koekjes, oliebollen, warme chocolademelk, glühwein en andere traditionele lekkernijen. Ontdek kraampjes vol unieke cadeau-ideeën, handgemaakt door lokale ambachtslieden. Muziek van kerstkoren vult de lucht, kom schaatsen of misschien zijn er wel ijssculpturen te bekijken. Met een beetje geluk is er zelfs sneeuw om de winterse sfeer van de kerstmarkt compleet te maken.

De kerstmarkt in Tubbergen

Het Kerstspektakel vindt op 17 december plaats in Tubbergen. Naast de sfeervolle verlichting en muziek zullen er vuurkorven en kraampjes te vinden zijn. Hier kunnen de bezoekers onder andere glühwein, warme chocolademelk en winterse hapjes krijgen. Er worden hier nog steeds standhouders en ook koren voor gezocht, aanmelden kan via kerstspektakeltubbergen@gmail.com..

De kerstmarkt in Dinkelland

De sfeervolle kerstmarkt in Denekamp zal op zaterdag 16 december plaatsvinden. De markt begint om 12.00 en duurt tot 19.00 uur. In het centrum van Denekamp zal een levende kerststal, een herder met schapen en allerlei sfeervol verlichte kraampjes. In de kerststal zal overigens ook het kerstverhaal worden voorgelezen.

Afbeelding
Gezellig even op de koffie 17 uur geleden
Afbeelding
Overijssel groener met nieuwe bomen 18 uur geleden
Afbeelding
Concert Denekamps Mannenkoor 2 dec., 14:33
Afbeelding
Vergadering over windbeleid verplaatst 1 dec., 14:25
Afbeelding
Uitdaging voor het Waterschap Vechstromen 1 dec., 14:14
Afbeelding
Gezellig klassiek diner dansant bij Bistro Tram 2 in Rossum gehouden 1 dec., 13:55
Afbeelding
Hulp nodig bij energiebesparing? 1 dec., 13:49
Afbeelding
Aandacht voor geweld tegen meisjes en vrouwen blijft nodig 1 dec., 11:42