Afbeelding

Omarm de winter in stijl

Algemeen

De temperatuur begint weer aardig snel te dalen: tijd om de jas weer uit de kast te trekken. Maar misschien is het eerst tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe jas om de aankomende koude periode door te komen. De damesjassen van Sans-online zijn er in allerlei soorten en maten. Van korte tot lange jassen, jassen met een kleurrijk patroon of misschien heb je juist liever een jas in een effen kleur. Bij Sans zijn er jassen van allerlei bekende merken zoals Only, Cars en Geisha te vinden.

Sans-online biedt een ruime keuzes in stijlen. Parka’s, pufferjassen, teddy coats of juist een fijne wollen jas, er is een jas voor elke smaak. Het soort materiaal speelt een grote rol in de perfecte winterjas. Van warme wol tot zacht dons, elk materiaal biedt unieke comfort en bescherming tegen de kou. 

Vind je een winterjas momenteel nog iets te warm? Kies dan voor een tussenjas. Een tussenjas is ontworpen voor de lente en de herfst, maar kan ook ideaal zijn tijdens milde winterdagen.

Het aanbod van betaalbare jassen van hoge kwaliteit geeft iedereen de mogelijkheid om de winter te trotseren in een gloednieuwe jas.


Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 11 uur geleden
Het klootschieten kent veel fanatieke beoefenaars in de regio.
Klootschieters Java hebben zin in gezellige Ronde van Java op 14 juli 12 uur geleden
Afbeelding
Oldenzaal geniet van Wandel4Daagse 24 mei, 17:53
Afbeelding
TVC VR1 kampioen! 24 mei, 17:20
Afbeelding
Ontmoeting in Saasveld 24 mei, 17:18
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 24 mei, 16:40
TVC '28 pakte een mooie voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel.
TVC '28 handhaaft zich in vierde divisie met gelijkspel tegen Heino 24 mei, 16:13
Niki de Vlaming en Lotte Grotholt.
Euregio Music Festival concert op landgoed Singraven deze zondag 24 mei, 15:51