Ouderen kunnen terecht bij De Inloop voor een lekkere lunch, spelletjes, goede gesprekken en meer gezelligheid!
Ouderen kunnen terecht bij De Inloop voor een lekkere lunch, spelletjes, goede gesprekken en meer gezelligheid! Foto: Shutterstock

Feestelijke opening van De Inloop in MFA Terra Nova

Algemeen

Komende dinsdag 30 mei is de feestelijke ‘opening’ van De Inloop bij MFA Terra Nova in Tilligte. Hoewel de inloop al even draait, was deze nog niet echt geopend.

TILLIGTE - Wethouder Richard de Way brengt dinsdag een bezoek aan De Inloop om dit te openen, compleet met een uitnodiging voor de pers. Immers, het is een leuk initiatief dat zeker aandacht verdient. Lang niet iedereen in de doelgroep zal er bekend mee zijn.

De Inloop is een wekelijkse bijeenkomst op de dinsdag van 10.00 tot 14l.00 in Terra Nova. Gezellige, laagdrempelige ontmoetingen staan centraal. Senioren kunnen deelnemen met een eigen bijdrage van 12,50 euro. Hiervoor ontvangen zij niet alleen een leuke middag vol activiteiten, maar ook een heerlijke lunch, koffie en thee zijn inbegrepen. 

De Inloop werd opgezet door Terra Nova samen met de gemeente, de Zorggroep Sint Maarten en Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Het is een gegeven dat er veel eenzame senioren zijn, wat toegenomen is doordat mensen langer zelfstandig wonen. Laagdrempelige activiteiten zoals deze voorzien dan ook in een concrete behoefte om actief te blijven en anderen te ontmoeten.

Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Nomineren voor de verkiezing van Amateurscheidsrechter van het Jaar 24 sep., 10:35
Afbeelding
Tellers gezocht 24 sep., 07:46
Afbeelding
Verenigingen vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie 23 sep., 17:26
Afbeelding
Nieuwe fontein is geplaatst in de tuin voor museum Huize Keizer 23 sep., 12:36