Afbeelding

The Pianohouse tijdens Hemelvaart in Denekamp

Algemeen

Naast optredens op grote festivals als De zwarte cross en Oerol zal The Pianohouse op Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei), in Denekamp te bewonderen zijn.

DENEKAMP - De gezamenlijke horeca op het Nicolaasplein organiseert voor het eerst tijdens Hemelvaart een familie-terrasdag. De vele fietsers die traditioneel gaan “dauwtrappen” kunnen op de grote terrassen aan het Nicolaasplein plaatsnemen. De horeca verwelkomt hen dan weer graag met ontbijt, lunch, diner of lekkere borrelgerechten. Vanaf 14.00 uur wordt het kinderdorp geopend. Springkussens, stormbanen en een clown zorgen voor veel kindervertier.

In de middag maakt The Pianohouse zich op voor een spetterend optreden. Dit pianoconcept heeft maar één doel! Het publiek entertainen en laten meezingen en dansen. De muzikanten houden op ieder moment ‘feeling’ met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn/haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem. Met een team van top muzikanten, zullen zij nagenoeg alle verzoeknummers spelen. De horecaondernemers denken dat ze met The Pianohouse een leuke act in huis hebben die de bezoekers optimaal kan vermaken tijdens Hemelvaart. Zij hopen dan ook hier een jaarlijkse traditie van te kunnen maken.

Afbeelding
Activiteiten bij de Schaapskooi 23 uur geleden
Afbeelding
Onderhoud dak Pancratiusbasiliek 23 apr, 12:40
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Afbeelding
Gratis kraanwater in Ootmarsum 21 apr, 13:41
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
De kampioenstitel was een mooie afsluiter voor het elftal.
SDC '12's JO13-1 is kampioen! 19 apr, 14:52