Afbeelding

The Pianohouse tijdens Hemelvaart in Denekamp

Algemeen

Naast optredens op grote festivals als De zwarte cross en Oerol zal The Pianohouse op Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei), in Denekamp te bewonderen zijn.

DENEKAMP - De gezamenlijke horeca op het Nicolaasplein organiseert voor het eerst tijdens Hemelvaart een familie-terrasdag. De vele fietsers die traditioneel gaan “dauwtrappen” kunnen op de grote terrassen aan het Nicolaasplein plaatsnemen. De horeca verwelkomt hen dan weer graag met ontbijt, lunch, diner of lekkere borrelgerechten. Vanaf 14.00 uur wordt het kinderdorp geopend. Springkussens, stormbanen en een clown zorgen voor veel kindervertier.

In de middag maakt The Pianohouse zich op voor een spetterend optreden. Dit pianoconcept heeft maar één doel! Het publiek entertainen en laten meezingen en dansen. De muzikanten houden op ieder moment ‘feeling’ met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn/haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem. Met een team van top muzikanten, zullen zij nagenoeg alle verzoeknummers spelen. De horecaondernemers denken dat ze met The Pianohouse een leuke act in huis hebben die de bezoekers optimaal kan vermaken tijdens Hemelvaart. Zij hopen dan ook hier een jaarlijkse traditie van te kunnen maken.

Afbeelding
EHBO Rossum eert jubilarissen 10 uur geleden
Afbeelding
Uitgifte bedrijfskavels op industrieterrein De Mors 11 uur geleden
Afbeelding
Twente in mediterrane sferen op het Stiftfestival in augustus 11 uur geleden
Afbeelding
Maak figuren van klei en leer er alles over bij Watermolen Frans 12 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening van De Inloop in MFA Terra Nova 12 uur geleden
Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15