De nieuwe showroom van Beter Af Kozijn in Losser wordt 22 april geopend.
De nieuwe showroom van Beter Af Kozijn in Losser wordt 22 april geopend.

Beter Af Kozijn b.v. bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd

Algemeen

“Beter Af Kozijn b.v. bestaat vijf jaar en dat willen wij graag met iedereen vieren op zaterdag 22 april tussen 10.00 en 17.00 uur”, zo laten eigenaren Martijn Groenink en Remco Ankoné weten. “Wij zijn trots op het eerste lustrum en kijken uit naar het verdere uitbouwen van Beter Af Kozijn b.v. in de toekomst.” 

LOSSER - Groenink en Ankoné hebben al 20 jaar ervaring op het gebied van kunststof kozijnen, gevelbekleding en het maken van dakkapellen. “Wat Beter Af Kozijn b.v. onderscheidt, is dat wij korte lijntjes hebben, transparante afspraken maken (geen verrassingen achteraf), vakbekwame montage doormiddel van eigen monteurs, goede service verlenen en onze klant staat centraal”, aldus de eigenaren. “Een mooie aanvulling is dat Beter Af Kozijn rolluiken nu zelf assembleert en monteert, hierdoor zijn wij nog beter in staat om de klant te bedienen.” 

Het begint bij ons echt bij het begin, vertellen de beide heren. “De klant goed informeren, een vrijblijvende offerte verschaffen, inmeten door de eigenaren die zelf mee monteren, oplevering met de klant, begeleiding van de ISDE subsidie en vervolgens de service en garantie verlenen.” Beter Af Kozijn is gegroeid door de mond-tot-mondreclame, de nieuwe showroom waarin verschillende modellen schüco kozijnen, afwerking, rolluiken, gevelbekleding en beslag te zien zijn, is volgens Groening en Ankoné dan ook een mooie aanvulling voor het groeiende bedrijf.

“Omdat wij nu vijf jaar bestaan hebben wij een open dag georganiseerd en dan openen wij officieel de deuren van onze showroom in Losser. Wij zijn enthousiast en we zullen onze (nieuwe) klanten op deze manier nog beter kunnen bedienen.” Tijdens de open dag is er een springkussen, kleurwedstrijd, kortingen, prijzen en een hapje en drankje aanwezig.

Beter Af Kozijn b.v.
Smitbreeweg 6b in Losser

www.beterafkozijn.nl 

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34