Afbeelding

Voetbalplaatjes SDC ‘12 vanaf maandag bij Plus

Algemeen

DENEKAMP - Voetbalclub SDC ‘12 geeft komende zondag de aftrap voor de nieuwe voetbalplaatjes-actie. Leden ontvangen dan een gratis jubileum-spaaralbum. De voetbalclub viert het 10-jarig bestaan ook met een leuke voetbalplaatjes-actie. 

Deze zijn dan vanaf maandag 6 maarte te krijgen bij de lokale Plus Jan Ter Steege supermarkt. De toppers van SDC ‘12 werden weer mooi gefotografeerd voor hun plekje in het album. Soortgelijke spaaracties zijn altijd erg populair bij clubs, omdat een vol album straks ook een mooi tijdsbeeld geeft van wie er speelde binnen een vereniging.

Wie digitaal niet zo vaardig is, heeft vaak meer moeite om goede bank-gerelateerde informatie te vinden. Het Bankinformatiepunt kan helpen met algemene vragen.
Bankinformatiepunt in de bibliotheek Tubbergen 13 uur geleden
Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 6 mei, 12:41
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 6 mei, 12:31
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30