Diverse clubs in de regio bieden al het walking football aan als leuke beweegactiviteit.
Diverse clubs in de regio bieden al het walking football aan als leuke beweegactiviteit.

Elke donderdag walking football bij club SDC ‘12

Algemeen

Lekker in beweging blijven is belangrijk voor ons allemaal. Zéker ook wanneer je op leeftijd bent. Om ook de wat oudere doelgroep op een leuke manier fit en vitaal te houden is er ook het walking football. Dit kan in Denekamp bij voetbalclub SDC ‘12.

DENEKAMP - De afgelopen jaren hebben steeds meer voetbalclubs in de regio het walking football toegevoegd als leuke activiteit. Dit omvat wandelend voetballen met iets aangepaste spelregels; zo is er geen keeper, teams bestaan uit zes veldspelers en ook de buitenspelregel ging de prullenbak in. Ook moet men de bal laag houden: niet boven heuphoogte. Lichamelijk contact is ook verboden.

Bij SDC ‘12 is het walking football elke donderdagmiddag om 13.30 uur. Dit is onder leiding van André Haafkes. Aanmelden is niet nodig; iedereen is welkom om het gewoon eens te proberen en de sfeer te proeven.

Er zijn in Dinkelland ook nog andere leuke beweegactiviteiten voor senioren; uiteenlopend van gymnastiek voor senioren bij het kulturhus in Denekamp of het huren van de elektrische duofiets bij het kulturhus in Noord Deurningen.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 14 uur geleden
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 25 mrt, 09:57
Ouderen gaan samen in gesprek over belangrijke thema's van het ouder worden en vitaal blijven. En het is ook gewoon heel gezellig!
Nieuwe activiteit vanaf dinsdag 2 april: Senioren in gesprek! 23 mrt, 13:25
Afbeelding
Gemeente zoekt stembureauleden 22 mrt, 14:48
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
SDC '12 JO9-3 pakt de kampioenstitel! 22 mrt, 10:47
Afbeelding
Cursus omgaan met de computer 22 mrt, 10:37