Afbeelding

Downton Abbey: New Era in het Filmhuis Denekamp

Algemeen

Het Filmhuis Denekamp vertoont op woensdag 25 januari vanaf 20.00 uur de film ‘Downton Abbey: New Era’. De film is te zien in het kulturhus aan de Oranjestraat 21 in Denekamp, kaarten á 9,50 euro zijn te reserveren via 0541-745300 of door te mailen naar film@kulturhusdenekamp.nl. Kijk ook op: www.kulturhusdenekamp.nl De losse kaartverkoop is vanaf een half uur voor aanvang aan de balie van het Kulturhus.

DENEKAMP - Het vervolg van de populaire film waarin de familie Crawley en het personeel van Downton koninklijk bezoek kregen. Met o.a. Maggie Smith, Hugh Dancy en Hugh Bonneville. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award winnaar Julian Fellowes. Downton Abbey: A New Era wordt geregisseerd door Simon Curtis (My Week with Marilyn).

Nadat de familie Crawley koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van Groot-Brittannië bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur, namelijk een vakantie naar Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama en zal niet alles op rolletjes lopen.

Het Filmhuis Denekamp vertoont regelmatig nieuwe films. Kijk voor de actuele filmagenda op de website van het kulturhus.

Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Nomineren voor de verkiezing van Amateurscheidsrechter van het Jaar 24 sep., 10:35
Afbeelding
Tellers gezocht 24 sep., 07:46
Afbeelding
Verenigingen vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie 23 sep., 17:26
Afbeelding
Nieuwe fontein is geplaatst in de tuin voor museum Huize Keizer 23 sep., 12:36