Kleine aggregaten zijn handig voor licht in donkere tijden en om contact te blijven houden met de buitenwereld. Er zijn al de nodige aggregaten naar Oekraïne gestuurd.
Kleine aggregaten zijn handig voor licht in donkere tijden en om contact te blijven houden met de buitenwereld. Er zijn al de nodige aggregaten naar Oekraïne gestuurd. Foto: Shutterstock

Inzameling SOED voor aggregaten voor Oekraïne

Algemeen

In samenwerking met de stichting De Leeuw Kyiv - Noodstroomvoorziening gaat de Stichting Oost Europa Dinkelland aggregaten verzamelen in de regio Twente en Salland.

DINKELLAND - Heeft u een aggregaat nieuw of gebruikt en werkend, doneer het om de inwoners van Oekraïne de winter door te helpen. De aggregaten kunnen gebracht worden bij transportbedrijf Steghuis aan de Faradayweg 6, 7591 HD Denekamp. U kunt ook helpen door een bedrag te doneren op bankrekening: NL18RABO0190772832 t.n.v. Stichting Oost Europa Dinkelland, Denekamp. Voor meer info belt men de voorzitter van de stichting Oost Europa Dinkelland: Jan Molenaar: 06-54 33 50 49.

De afgelopen tijd worden vanuit Nederland de nodige acties opgezet om aggregaten naar het oorlogsgebied te sturen. In veel steden is de water- en stroomvoorziening slecht door de aanvallen op deze kritieke infrastructuur. Het zal even duren om dit straks weer op te bouwen. De aggregaten zijn onder meer handig voor mensen om hun telefoon op te kunnen laden. Zo kunnen zij contact houden met andere familieleden die al dan niet strijden aan het front om de invasie terug te dringen.

Afbeelding
Kinderdoemiddag bij Cosmos 11 uur geleden
Afbeelding
Kamera Express Almelo geeft tips! 13 uur geleden
Afbeelding
Seniorencafé Denekamp 13 uur geleden
Afbeelding
Walk4Light voor Joep is een van de vele initiatieven 3 feb, 16:11
Afbeelding
Riders of Justice 3 feb, 14:34
Afbeelding
Meeste paasvuren gaan gewoon door 3 feb, 14:09
Afbeelding
Pas op voor phishingmail 3 feb, 13:29
Afbeelding
Lezing over hartproblemen en reanimatie bij de EHBO 3 feb, 13:08