Afbeelding
Foto: Shutterstock

Inloop voor alle senioren in Tilligte

Algemeen

TILLIGTE - Ouderen in Dinkelland die behoefte hebben aan leuke contacten kunnen bij diverse activiteiten terecht. Zo is er ook een vaste inloop voor senioren in Tilligte. Elke dinsdag van 10.00 tot 14.00 uur komt men bijeen in de sfeervolle ruimte van het MFA Terra Nova. Deelname kost telkens 12,50 euro, wat inclusief de lunch is. Aanmelden hiervoor kan bij Bianca Wolters op 06-25119649. Wie graag eerst nadere informatie wil kan ook contact opnemen met Schakel Dinkelland. De inloop is een samenwerking tussen SWTD, Zorggroep Sint Maarten en Terra Nova.

Schakel in Dinkelland en Tubbergen kan mensen ook adviseren wanneer zij kampen met gevoelens van eenzaamheid en graag anderen willen ontmoeten om dingen te doen. Kijk voor meer informatie op: www.schakeldinkelland.nl of www.schakeltubbergen.nl 

Een aangepaste badkamer helpt al veel om een woning levensloopbestendig te maken. Maar het kan ook een flinke investering zijn voor een huiseigenaar.
Verzilverlening: langer zelfstandig en duurzaam wonen in Dinkelland 5 uur geleden
Bij de Westerveldmolen in Tilligte is er een extra uitgebreid programma in verband met het 40-jarig jubileum van de herbouw.
Leuk programma voor de Molendag 5 uur geleden
Afbeelding
Avondwandeling Landgoed Singragen 5 mei, 14:49
Afbeelding
Wandeling in het Dal van de Mosbeek 5 mei, 13:04
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Paspoort tijdig verlengen 4 mei, 13:39
Zelf groente verbouwen is gezellig én gezond.
Verloting volkstuintjes afgerond 4 mei, 12:30
Afbeelding
Repair Café Vasse woensdag 8 mei 3 mei, 14:34