Afbeelding

E-chopper rijden bij Het Schwarzwald activiteitencentrum

Algemeen

Een van de activiteit en die op dit moment trending is in Nederland, dat is de E-chopper tour. De E-chopper tour is uitermate veilig en geschikt als spraakmakende activiteit voor een jubileumfeest, personeelsfeest en vrijgezellenfeest.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter en solex. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder lawaai te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander belangrijk item tegenwoordig is het onderwerp milieu. Niet alleen de particulieren maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. E-chopper bedrijven zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu.

Wanneer je de gave E-chopper huurt, krijg je er een mooie routekaart bij zodat verkeerd rijden er niet bij is. Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of 3 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

Een E-chopper tour is zowel los als in arrangementvorm te reserveren. De invulling van het arrangement omvat naast de e-chopper tour een ontvangst met koffie, thee en cake + een BBQ inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. Optioneel is een buffet of Bourgondische hittesteen mogelijk.

Het Schwarzwald in Rijssen is hierbij de partij voor het reserveren van de e-choppers. De beste prijs-kwaliteitsverhouding, een grote voorraad E-choppers en een prachtige bosrijke route zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste adres zijn. Voor meer informatie of het boeken van de E-chopper tour of 1 van de vele andere activiteiten gaat u naar de website.

Beleef de spraakmakende E-chopper tour bij Het Schwarzwald Rijssen!

Uiteraard is Koningsdag de perfecte gelegenheid om een oranje tompouce te eten.
Struinen over rommelmarkten: Koningsdag in Dinkelland 20 feb, 14:00
Neem altijd contact op met de huisarts als je het bewustzijn hebt verloren na een val.
Veilig thuis: Creëren van een valvrije omgeving voor ouderen 20 feb, 11:37
Ook senioren zijn steeds vaker online op zoek naar nieuwe contacten. Dit brengt wel risico's met zich mee.
Senioren lopen groter risico op datingfraude: pas dus goed op! 19 feb, 13:36
Laat uw ogen regelmatig controleren, zeker wanneer u het idee hebt dat er iets mis is.
Praat met uw arts over oogklachten 18 feb, 13:33
Ria blikt terug op een rijk leven. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Ria van den Akker-Soest 100 jaar! 17 feb, 14:50
De Maas bij Cuijk.
Fietsen langs de Maas: één van de mooiste fietstochten van ons land 17 feb, 13:29
Schaken combineert sociale interactie met een spel dat steeds weer nieuwe vragen oproept en is daarom een goede manier om het brein actief te houden.
Fitte hersenen met geheugentraining 17 feb, 10:25
Jeroen Schopman.
Cursusaanbod bij de bibliotheek helpt iedereen digitaal meedoen! 16 feb, 16:23