De artiesten maken muziek van alle tijden, van Scarborough tot Rio.
De artiesten maken muziek van alle tijden, van Scarborough tot Rio.

Fair Tunes met Vocalgroup Ofkoors en Trio Gilet

zaterdag 20 april 2024 19:30

WEERSELO - Vocalgroup Ofkoors uit Hengelo en het ensemble Gilet uit Enschede zullen op zaterdag 20 april een concert geven in de Stiftskerk te Weerselo. 

Na het succesvolle optreden in de Stiftskerk in oktober 2022 zoekt Vocalgroup Ofkoors uit Hengelo opnieuw de samenwerking met het ensemble Gilet uit Enschede. Zij hebben elkaar ontmoet op de markt van Scarborough. Vocalgroup Ofkoors bestaat uit acht zangers en zangeressen en staat onder leiding van Diet Gerritsen. Gilet bestaat uit pianist Frank Deiman, gitarist Marcel le Blanc en accordeonist Bert van der Veen. Er is een samenwerking ontstaan, die op verrassende wijze wordt vormgegeven met tevens enkele solistische bijdragen. Ze maken muziek van alle tijden, van Scarborough tot Rio. Zij laten het publiek er graag van mee genieten op zaterdag 20 april in de Stiftskerk te Weerselo. Het concert begint om 19.30 uur, achteraf kan er een drankje worden gedronken in de hal van de Stiftskerk. De entree bedraagt 12,50 euro.

Reserveren kaarten kan via info@ofkoors.nl onder vermelding van Fair Tunes en het aantal personen. Zie voor meer informatie ook de website www.ofkoors.nl en Gilet Enschede op Facebook.

Locatie