Afbeelding
Foto:

Film: The Quiet Girl in Kulturhus

woensdag 10 april 2024 20:00

DENEKAMP - Kulturhus Denekamp vertoont op woensdag 10 april de film The Quiet Girl (An Cailín Ciúin). De film begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar voor 9,50 euro op de website van het Kulturhus: www.kulturhusdenekamp.nl

De film vertelt een universeel verhaal over het vinden van je eigen plek, gezien door de ogen van de jonge Cáit. Ierland 1981. Met opnieuw een kind op komst, is er voor de jonge, introverte Cáit niet voldoende plek bij haar ouders. Ze wordt voor een zomer naar familie op het platteland gestuurd, waar ze liefdevol wordt opgevangen door tante Eibhlín. Cáit’s stugge oom Seán heeft meer moeite met haar aanwezigheid. Langzamerhand ontdekt Cáit dat er ook in dit huis geheimen zijn. Toch bloeit ze open, maar aan elke zomer komt een einde.